fbpx

Apines Klīnikas stomatologi atrisinās jebkuras mutes dobuma problēmas

Statistika liecina – stomatologs ir viens no visvairāk apmeklētajiem ārstiem pasaulē. Nav nekāds brīnums, jo dažādas zobu problēmas cilvēkiem regulāri parādās dažādos vecumos. Slikta aprūpe, nekvalitatīvi aprūpes līdzekļi, neveselīgs uzturs, ar laiku noved pie tā, ka parādās visdažādākās slimības, kuras saistītas ar emaljas bojājumiem, zobu sabrukšanu, smaganu iekaisuma procesiem. Šādos gadījumos Jums vienkārši ir nepieciešams pieredzējis, profesionāls stomatologs. Rīgas zobārstniecība Apines Klīnika sniedz šādu speciālistu pakalpojumus. Mūsu klīnikā pieredzējušais medicīnas personāls sniedz visu veidu stomatoloģiskos pakalpojumus, izmantojot progresīvās izstrādes stomatoloģijas jomā, kā arī balstoties uz daudzu gadu pieredzi. Mūsu pakalpojumi: zobu pārbaude, stomatologa konsultācija, zobu ārstēšana, to balināšana, zobu raušana, zobu venīri, mutes dobuma higiēna, zobu protezēšana, kā arī pakalpojumi bērniem.

Ja Jums ir nepieciešams stomatologs, kurš var atrisināt jebkuru zobu problēmu par pieņemamu cenu, Rīgas zobārstniecība Apines Klīnika ir Jūsu rīcībā. Gadiem ilgi mēs esam profesionāli likvidējuši vissarežģītākās mutes dobuma saslimšanas, garantējot uzmanīgu attieksmi, individuālu pieeju katram pacientam. Mūsu klīnikas darbinieku štatā ir tikai vispieredzējušākie, augsti kvalificēti stomatologi, tāpēc visi pakalpojumi tiek sniegti visaugstākajā līmenī. Mums ir ļoti svarīgi, lai vajadzības gadījumā Jūs atkal sazinātos tieši ar mums. Rīgas zobārstniecības Apines Klīnika stomatologi – tie ir:

  • Speciālisti, kuri ir apmācīti vislabākajās universitātēs, pastāvīgi izmanto progresīvās tehnoloģijas, metodikas un regulāri paaugstina savu kvalifikācijas līmeni.
  • Cilvēki, kuri gadiem ilgi ārstē pacientus ar visnopietnākajām mutes dobuma problēmām.
  • Īsti savas darba jomas profesionāļi, kuriem nav nekā neiespējama – viņi spēj tikt galā ar jebkuras sarežģītības pakāpes problēmu vai defektu.

Rīgas zobārstniecība Apines Klīnika – galvenās priekšrocības:

  •  Jebkura vecuma pacientu pieņemšana.
  • Ārstēšana ar visjaunākajām metodēm.
  • Izdevīgi piedāvājumi visiem pacientiem.
  • Iespēja izmantot anestēziju dažādām procedūrām.

Ja Jums nepieciešams stomatologs, kurš nozīmēs savlaicīgu, profesionālu ārstēšanu, uzstādīs zobu venīrus, kā arī sniegs citus stomatoloģijas pakalpojumus visaugstākajā līmenī, par pieņemamu cenu, Rīgas zobārstniecība Apines Klīnika kļūs par vislabāko risinājumu.

Piesakies vizītei tiešsaistē
Izvēlieties pakalpojumu, speciālistu un veiciet pierakstu tiešsaistē uz jums ērto pieejamo datumu un laiku
Apines klīnikas zobārste satiek klientu