fbpx

Stomatoloģija Apines Klīnika – ātrs ceļš iegūt greznus zobus

Jūs nomoka stipras zobu sāpes? Ir pienācis laiks veikt profilaktisko pārbaudi, taču Jūs vēl neesat izlēmuši, kura stomatoloģija būs Jums visatbilstošākā? Jūs jau sen sapņojat par skaistu sniegbaltu smaidu? Tad Jūs būsiet atraduši precīzo adresi, kur Jums palīdzēs. Stomatoloģijas klīnika Apines Klīnika piedāvā plašu pakalpojumu klāstu: ārstēšana, zobu protezēšana, zobu raušana, zobu pārbaude, balināšana, konsultācijas, venīri un to uzstādīšana, mutes dobuma higiēna, kā arī daudz ko citu. Tāpēc, ja Jums ir kādas šaubas par klīnikas izvēli, Jūs vienmēr varat precizēt visus savus jautājumus pie mūsu darbiniekiem. Pie mums strādā augstākas kategorijas speciālisti, kuri teicami pārzina visas ārstēšanas un protezēšanas nianses, tāpēc Jūs droši varat mums uzticēties.

Šobrīd, viens no vispopulārākajiem stomatoloģijas pakalpojumiem ir venīru uzstādīšana, kas atjauno priekšzobu krāsu, tie iegūst līdzenāku izskatu. Starp pamatindikācijām venīru uzstādīšanai ir parāk īsi vai līki zobi, sejas apakšējās daļas ādas vai muskuļu vājš tonuss, ļoti platas zobu starpas.

Kāpēc jāizvēlās tieši stomatoloģija Apines Klīnika?

  • Mūsu darbinieki ir īsti profesionāļi ar milzīgu darba pieredzi, kuri spēj nodrošināt augstas kvalitātes stomatoloģijas pakalpojumus.
  • Visi mūsu kabineti ir aprīkoti ar jaunākajām profesionālajām iekārtām no atpazīstamiem, pārbaudītiem medicīnas tehnikas ražotājiem.
  • Visas procedūras veicam pēc iespējas nesāpīgāk, ātri un droši.
  • Klientu ērtības priekš mums ir pats galvenais. Ikviens pacients izjutīs darbinieku gādību, atbalstu, uzmanīgo attieksmi.
  • Mēs regulāri pētām stomatoloģijas tirgus pakalpojumu jaunumus, interesējamies par jaunākajām tehnoloģijām, metodikām, instrumentiem, materiāliem, jo vienmēr cenšamies iet kopsolī ar laiku, sniedzot pacientiem tikai vislabāko, pārbaudīto.
  • Lielu uzmanību mēs pievēršam tieši ārstēšanas kvalitātei, tajā pat laikā mūsu pakalpojumu cenas priecēs Jūs.
  • Garantējam pirmklasīgu apkalpošanu.

Skaisti, veseli zobi, labi kopts smaids – tas ir ceļš uz panākumiem, labklājību, pašapziņu, teicamu noskaņojumu. Stomatoloģija Apines Klīnika ar prieku palīdzēs padarīt smaidu krāšņu, pievilcīgu, neaizmirstamu.

Piesakies vizītei tiešsaistē
Izvēlieties pakalpojumu, speciālistu un veiciet pierakstu tiešsaistē uz jums ērto pieejamo datumu un laiku
Apines klīnikas zobārste satiek klientu