fbpx

Apines Klīnika — mūsdienīga zobārstniecība visai ģimenei

Apines zobārstniecības klīnika – tā ir jauna mūsdienīga pieeja mutes dobuma kopšanai. Klīnikas speciālistu galvenais uzdevums – padarīt ārstēšanas, protezēšanas un zobu balināšanas procesu ērtu un patīkamu pacientam. Mūsu ģimenes Rīgas zobārstniecība ir populāra ne tikai pieaugušo vidū, mazie pacienti vienmēr ar prieku nāk uz pārbaudēm kopā ar saviem vecākiem.

Mēs izmantojam nestandarta metodes, lai pieņemšanas laikā radītu relaksējošu vidi. Piemēram, klausoties austiņās patīkamu mūziku, TV ekrānos vērojot nomierinošus video vai nomierinot ar smieklu gāzes palīdzību. Kopā ar zobārsta uzmanīgo un gādīgo attieksmi pret pacientu, tas dod lielisku rezultātu, palīdzot pacientam palikt mierīgam un būt noskaņotam uz veiksmīgu ārstēšanu, kas ir īpaši svarīgi bērnu zobārstniecībā.

Pilns zobārstniecības pakalpojumu komplekss pieaugušajiem un bērniem

Apines zobārstniecības klīnikā strādā visdažādāko profilu speciālisti, tāpēc mēs piedāvājam jebkura veida zobārstniecības pakalpojumus visai ģimenei:

  • Pārbaudes un konsultācijas
  • Mutes dobuma un zobu higiēna
  • Zobu plombēšana
  • Zobu raušana un protezēšana
  • Zobu implantu ievietošana
  • Zobu balināšana
  • Zobu kanālu ārstēšana

Mēs vienmēr esam priecīgi palīdzēt Jums! Ārkārtas situācijā, piemēram, ja ir stipras zobu sāpes vai trauma, Jūs varat rēķināties ar ātru pārbaudi un mūsu speciālistu neatliekamo palīdzību tajā pašā dienā. Vienkārši piezvaniet mums un mēs Jūs neatstāsim bez palīdzības.

Zobārstniecība visai ģimenei

Apines zobārstniecības klīnika, tas ir ģimenes klīnika, tāpēc ģimenes vērtības mums nav tukša skaņa. Mūsu klīnikā mēs pieņemam jebkura vecuma pacientus. Mums ir unikāls piedāvājums Jūsu ģimenei – ģimenes karte, kuru saņemot Jūs varēsiet izmantot dažādas priekšrocības un atlaides klīnikas pakalpojumiem. Mēs vienmēr rīkojam akcijas, kas dos Jums papildus ieguvumus apmeklējot zobārstu.

Savā darbā mēs izmantojam tikai kvalitatīvus materiālus no pasaules vadošajiem ražotājiem un strādājam ar modernām iekārtām. Visi instrumenti tiek sterilizēti atbilstoši starptautiskajām prasībām un standartiem. Mēs garantējam drošu ārstēšanu Jums un Jūsu bērniem.

Apines zobārstniecības klīnika – tā ir mūsdienīga Rīgas zobārstniecība visai Jūsu ģimenei! Piesakieties uz konsultāciju un pārliecinieties paši, cik komfortabla un patīkama var būt zobārsta apmeklēšana.

Piesakies vizītei tiešsaistē
Izvēlieties pakalpojumu, speciālistu un veiciet pierakstu tiešsaistē uz jums ērto pieejamo datumu un laiku
Apines klīnikas zobārste satiek klientu