fbpx

Zobu plates – līdzeni, skaisti zobi jebkurā vecumā

Skaisti, līdzeni zobi – tas ir ne tikai veselības indikators, bet arī cilvēka panākumi dzīvē. Ne vienmēr ir iespējams labot sakodienu agrā bērnībā, taču ir svarīgi saprast, vēl nekas nav zaudēts, un pateicoties mūsdienīgajām tehnoloģijām, zobu rindu var koriģēt jebkurā vecumā. Zobu plates un zobu kapes ļauj sasniegt pārsteidzošu efektu, tas prasa tikai nedaudz pacietības, un Jūs kļūsiet par brīnišķīga smaida īpašnieku.

Mūsdienīgās zobu plates īpatnības

Šobrīd eksistē vairāki zobu plates veidi, un tās vai citas sistēmas izvēle lielā mērā ir atkarīga no esošajām cilvēka problēmām un iespējām. Stomatoloģijas centrā Apines Klīnika Jums var uzstādīt sekojošas zobu plates:

  • Plastmasas. Plastmasas zobu plates ir gandrīz nemanāmas uz zobiem, taču ir trauslas, ātri nolietojas un krāsojas lietojot dzērienus un ēdienus.
  • Metāla. Metāla zobu plates ir klasiskā versija. Tās ir izturīgas un efektīvas. Vienīgais trūkums ir to redzamība, kas nepatīk daudziem pacientiem. Tagad attieksme pret zobu platēm ir mainījusies, mode ir izdarījusi savu darbu un metāla zobu plates nevienu vairs nepārsteidz.
  • Keramiskās. Zobu plates uz keramikas pamata apvieno sevī plastmasas un metāla sistēmu priekšrocības. Tās ir hipoalerģiskas un augsti estētiskas.
  • Safīra. Bezkrāsainās safīru sistēmas ir pilnīgi drošas mutes dobuma gļotādai, tās ir ērti valkāt un nav jāpierod pie tām. Ideāli piemērotas tiem cilvēkiem, kuru profesija prasa būt vienmēr augstā līmenī.

Zobu plates, zobu venīri un to uzstādīšana Dr. Apines Klīnikā

Pierakstieties uz pieņemšanu stomatoloģijas centrā Apines Klīnika, saņemiet konsultāciju un rekomendācijas no zobu sakodiena korekcijas speciālista. Ja kaut kāda iemesla dēļ Jūs nevēlaties valkāt zobu plates vai zobu kapes, situāciju palīdzēs labot zobu venīri. Pēc pārbaudes ārsts Jums piedāvās vispiemērotāko variantu un Jūs kopīgi pieņemsiet lēmumu par zobu korekcijas metodi.

Komfortabli apstākļi un uzmanīga personāla attieksme palīdzēs Jums atslābināties, bet mūsdienīgais aprīkojums un materiāli padarīs zobu plates vai zobu venīru uzstādīšanas procesu ātru un nesāpīgu.

Piesakies vizītei tiešsaistē
Izvēlieties pakalpojumu, speciālistu un veiciet pierakstu tiešsaistē uz jums ērto pieejamo datumu un laiku
Apines klīnikas zobārste satiek klientu