fbpx

Uzstādi breketes Dr. Apines zobārstniecības klīnikā!

Viena no izplatītākajām stomatoloģijas problēmām, kura noved pie kariesa attīstības riska un apgrūtina tā ārstēšanu, kā arī mutes dobuma higiēnu, kā rezultātā veidojas parodontīts, gingivīts – ir nepareizs sakodiens. Stomatoloģija Rīgā Apines Klīnika izmanto vairākus kompleksās ārstēšanas variantus, kuri ir ļoti efektīvi. Viena no vispieejamākajām, labi sevi rekomendējušajām tehnoloģijām ir brekešu uzstādīšana.

Uzstādot breketes, tiek izlaboti visi estētiskie trūkumi, kuri ir pamanāmi, kā arī palīdz pilnībā normalizēt zobu rindas atrašanos žokļu aparātā. Tāpēc, lai izlabotu sakodienu, breketes uzstāda agrīnā vecumā.

Kādas ir indikācijas brekešu uzstādīšanai?

Nepieciešamība uzstādīt breketus gadījumos, kad:

  • Asimetriska seja.
  • Stipri nobīdīta centrāla līnija.
  • Nepieciešams koriģēt dažu zobu atrašanās vietu.
  • Smaids nav estētisks.
  • Redzami defekti profilā.
  • Starp zobiem redzama liela atstarpe.

Apines Klīnikas stomatoloģija piedāvā uzstādīt breketes dažādu vecuma kategoriju pacientiem. Mūsu profesionāļi ir rūpīgi izpētījuši visdažādāko breket-sistēmu īpatnības un nianses, tāpēc, pēc uzmanīgas pacienta zobu panorāmas rentgenuzņēmumu apskates, rekomendēs visoptimālāko brekešu konstrukciju. Tas viss tiek realizēts ņemot vērā pacienta finansialās iespējas, vēlmes, zobu rindas anatomiskās īpatnības.

Svarīgi atzīmēt, visas breketes, kuras tiek izmantotas mūsu stomatoloģiskajā klīnikā, palīdz pilnībā izlabot sakodienu. Pēc tam, kad ārstēšanas plāns ir sastādīts, un ar pacientu tiek saskaņotas visas detaļas, notiek brekešu uzstādīšanas procedūra. No sākuma, zobu virsma tiek rūpīgi apstrādāta ar speciālu medicīnisko šķidrumu, tad tiek uzklāta ortodontiskā līme, pēc kā, breketes tiek nofiksētas. Procedūra norisinās bez anestēzijas, aptuveni divas stundas. Pacients neizjūt nekādu diskomfortu.

Ja Jūs jau sen sapņojat novērst sava smaida trūkumus, iegūt līdzenus, skaistus zobus, mēs gaidām Jūs mūsu stomatoloģijas klīnikā Apines Klīnika. Mēs esam pārliecināti, ja tiks uzstādītas breketes vai venīri, atrisināsim visas Jūsu stomatoloģiskās problēmas!

Piesakies vizītei tiešsaistē
Izvēlieties pakalpojumu, speciālistu un veiciet pierakstu tiešsaistē uz jums ērto pieejamo datumu un laiku
Apines klīnikas zobārste satiek klientu