fbpx

Dr. Apines Klīnika – labākā zobārstniecības klīnika Rīgā!

Ja Jūs interesē, kur atrodas labākā pilsētā stomatoloģija, Rīga rekomendē pievērst savu uzmanību Apines Klīnikai. Tā izceļās ar Eiropas līmeņa servisu, uzmanīgu, rūpīgu attieksmi pret katru pacientu, kompleksu pieeju ārstēšanai. Kariesa ārstēšanai, zobu protezēšanai mēs izmantojam tikai augstas kvalitātes medikamentozos līdzekļus, kuriem ir kvalitātes sertifikāts. Pateicoties tam, mēs spējam pietiekoši operatīvi, pilnīgi nesāpīgi, droši, veikt visas nepieciešamās procedūras.

Zobu protezēšana ir viens no mūsu stomatoloģijas pakalpojumiem. Rīgā, tās iedzīvotāji jau daudzas reizes ir nākuši pie mums tieši šī iemesla dēļ. Zobu protezēšana palīdz atjaunot pilnīgi vai daļēji zaudēto zobu struktūru, kā arī funkcijas.

Stomatoloģijai Apines Klīnika ir jākļūst par Jūsu izvēli, jo:

  • Pie mums absolūti nesāpīgi ir izārstējams kariess, kā arī var atbrīvoties no citām zobu problēmām, veikt visas bojātās zobu/žokļu sistēmas komplekso diagnostiku.
  • Darbinieku augstais profesionālais līmenis, milzīgā darba pieredze šajā jomā, ļauj veikt visus stomatoloģijas pakalpojumus vienkārši teicami. Tā ir garantija ļoti kvalitatīvam, ātram visu esošo zobu problēmu risinājumam.
  • Mēs pastāvīgi pētām visas jaunākās tendences stomatoloģijas pasaulē un pašu svarīgāko, efektīvāko pielietojam savā darbā. Tie var būt: materiāli, ārstēšanas metodikas, jaunākās iekārtas.
  • Mūsu stomatoloģija Rīgā ir noteikusi vispieejamākās cenas par pakalpojumiem.
  • Mēs rūpējamies par saviem pacientiem, akurāti, saudzīgi , pārvēršot kariesa ārstēšanu par diezgan patīkamu, kā arī nesāpīgu procesu.
  • Savā darbā mēs izmantojam tikai jaunākās metodikas, absolūti drošus materiālus, kuri neizraisa alerģiju.
  • Mūsu darbinieki regulāri paaugstina savu kvalifikāciju, apmeklē treniņus, grupas, kur var apgūt daudz ko jaunu.
  • Laipns, uzmanīgs personāls, ļoti mājīga atmosfēra, rindu trūkums, Jūs vienkārši priecēs. Mēs cenšamies, lai ikviens justos mājīgi, mierīgi.
  • Visiem stomatoloģijas pakalpojumiem mēs dodam labu garantiju.

Ja Jums nepieciešams, lai Jūsu smaids būtu žilbinošs, izceltu individuālo stilu, sniegtu pārliecību par sevi un padarītu pievilcīgu apkārtējo acīs, stomatoloģija Rīgā Apines Klīnika būs ideāli piemērota Jums.

Piesakies vizītei tiešsaistē
Izvēlieties pakalpojumu, speciālistu un veiciet pierakstu tiešsaistē uz jums ērto pieejamo datumu un laiku
Apines klīnikas zobārste satiek klientu